ΠΡΟΚΑΤ. ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ Μ.Τ 20kV

ΠΡΟΚΑΤ. ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ Μ.Τ 20kV

Οι υποσταθμοί εξωτερικού χώρου (ΚΙΟΣΚΙ) ισχύος μέχρι  1250 KVΑ είναι τυποποιημένων διαστάσεων και κατασκευάζονται σύμφωνα με τους ελληνικούς κανονισμούς και τα IEC.

 

Ο υποσταθμός είναι διαμερισμένος στον χώρο εξοπλισμού μέσης τάσης, στον χώρο του μετασχηματιστή ισχύος και στο χώρο εξοπλισμού Χ.Τ.
Κάθε χώρος του Υ/Σ είναι ανεξάρτητα επισκέψιμος με πόρτες που φέρουν κλειδαριές ασφαλείας και θέση υποδοχής λουκέτου.

Η πόρτα του χώρου μέσης τάσης μανδαλώνει μηχανικά με το αντίστοιχο εσωτερικό εξοπλισμό του.

 

Για την διατήρηση της θερμοκρασίας του Υ/Σ στα προβλεπόμενα όρια, εκτός των διατάξεων που βοηθούν τον φυσικό αερισμό των χώρων, η οροφή του Υ/Σ είναι επενδυμένη με θερμομονωτικό υλικό, και ο χώρος του Μ/Σ φέρει ανεμιστήρα που ενεργοποιείται από θερμοστάτη χώρου.

 

Ο Υ/Σ παραδίδεται με πλήρη τον εξοπλισμό του τοποθετημένο και ηλεκτρικά συνδεδεμένο, έτοιμο για μεταφορά (με τον μετασχηματιστή ισχύος) στον τόπο εγκατάστασής του.
Ο μετασχηματιστής ισχύος μπορεί να τοποθετηθεί ή αφαιρεθεί από τον Υ/Σ από την πόρτα του αντίστοιχου χώρου χωρίς αφαίρεση του σκέπαστρου του Υ/Σ.

 

Η έδραση του Υ/Σ γίνεται σε βάση από σκυρόδεμα κατασκευασμένη σύμφωνα με σχέδια που δίνουμε στον πελάτη και είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κανονισμών και του τύπου του Μ/Σ ισχύος (ελαίου η ξηρού τύπου).
Εκτός των τυποποιημένων, ο εξοπλισμός μέσης και χαμηλής τάσης καθώς και οι διαστάσεις του Υ/Σ μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πελάτη.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

 

Ονομαστική τάση: 24KV (UN).
Τάση λειτουργίας: 20KV (Ue).
Ονομαστικό ρεύμα: 400/630Α (Ie)
Διηλεκτρική αντοχή: 50/125KV.
Αντοχή βραχυκυκλώματος: 12.5KA / 1sec (ITH).

 

ΒΑΦΗ.

 

Η βαφή των μεταλλικών μερών του Υ/Σ γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΧΡ1 – ΧΡ2 της Δ.Ε.Η., πάχους όχι μικρότερο από 80μm, απόχρωσης ανοικτό γκρι RAL 7032.


 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

 

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ:  +30 210 6232 848